Om oss

Trafikkeksperten ble stiftet 1. august 2008 som et enkeltmanns foretak. 
Vi har siden den tid vokst oss til å bli 4 ansatte og kurset rundt 12 000 personer.

Hyggelige kursdeltakere & spennende yrker.

Vi har tro på at den beste måten å informere om kurs og lære bort arbeidsvarsling på er å skape en god dialog, gjennomføre inkluderende kurs og ikke minst skape engasjement utifra kursdeltakers ståsted og arbeidshverdag. Ikke ved å ramse opp paragrafer og lovverk.

Vi har siden oppstart møtt mange spennende mennesker og lært mye om ulike yrker som f.eks. stillasarbeid, elektrikere, pumpeteknikk, kranarbeid, betongsprøyting, elektromontering osv.

Avtalekunder
Flere av bedriftene som vi har kurset har vi i dag avtale med å kurse fremover. Vi har et godt samarbeid med Eltel Networks, Mesta, Infratek,og Veidrift for å nevne noen.  Det gleder oss også at flere bemanningsbyråer og ulike NAV kontorer nå begynner å se behovet med å sende kandidater på kurs i arbeidsvarsling for å kunne stille sterkere i et arbeids markede. Bedrifter ser ofte på dette som en spar utgift.

Våre mål
Vi synes det er en spennende utfordring å nå ut til de mange ansatte og firmaene som arbeider på offentlig grunn uten å ha gjennomført kurs i arbeidsvarsling, i den tro at kursene kun gjelder veiarbeidere.

Dette er dessverre er en gjentagende misoppfatning og det er synd å bli kontaktet av firmaer som plutselig har fått 14 dagers karantene.

Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig for å informere om viktigheten av å gjennomføre kurs i arbeidsvarsling for å redusere ulykkesrisikoen.  Ikke bare for dem selv og bedriftene de jobber for, men også for menneskene som ferdes forbi arbeidsområdet.

Vi har som mål å informere og gjøre bedrifter, gjennom deres ansatte, innforstått med regler som staten har innført og som i dag MÅ overholdes.

Dette gjøres ved å:

  • Ha gode kursholdere som alltid brenner for å holde gode kurs om arbeidsvarsling.
  • Ha en god dialog med alle vi har kontakt med og blir kontaktet av.
  • Alltid holde kurs med høy kvalitet hvor våre deltagere får svar på de spørsmålene de skulle ha rundt faget.
  • Alle bedrifter/mennesker som tar kurs gjennom oss følger vi opp.
  • Etter bestått kurs er man godkjent i 5 år. Vi tar kontakt med personene/bedriften 1 mnd før kurs godkjenningen går ut. Vi ser, kanskje litt for ofte, at det er et stort behov for dette.
  • Gjøre det enkelt å melde seg på kurs i det fylket man ønsker å delta på kurs.

Last ned informasjonsbrosjyre

Godkjenningsbevis fra Statens Vegvesen